Doneren

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw interresse om een donatie te maken aan ons. Onze Gratis “Een Nieuwe Start” presentaties worden mogelijk gemaakt door vele opofferingen van onze team van vrijwilligers en de financiële steun van kijkers zoals u. Doneer om deze presentaties beschikbaar te blijven stellen.

 

Uw ondersteuning maakt het mogelijk dat velen voorzien kunnen worden van de (vaak) levens-relatiereddende informatie via onze programma’s, en in bezit kunnen komen van het nodige naslagwerk, welke hun helpt bij het dagelijks implementeren van “een nieuwe start” en persoonlijke begeleiding kunnen ontvangen.

De aanvragen zijn groot en wij hebben nog heel veel waardevolle informatie  met u te delen en kijken daarom vooruit naar meer producties van programma’s en distributies van naslagwerk aan u. Uw donatie hoe groot of klein kan dit mogelijk houden. U kunt uw donatie aan ons doen op de 2 volgende manieren:

  1. Met uw Debit of debit card of Paypal.  Let op: Bij het invullen van uw bankgegevens kunt u de vink bij “ship to billingaddress” aangevinkt laten en hoeft u deze niet in te vullen
  2. Door overmaking op onze bankrekening. zie bankgegevens van een nieuwe start hieronder

Donatie doen per Debit of Credit card of Paypal

USD

Donatie per overmaking op onze bankrekening.

Curaçao

Maduro & Curiel’s Bank N.V.

Swift (BIC) Code : MCBKCWCU

Naam : Stichting Een Nieuwe Start

Rekeningnummer: 31790807

 

Heeft u assistentie nodig voor het maken van uw donatie. klik hier

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
Instagram
×

Chat met ons

Wij zullen binnenkort reageren.

× Hoe kan ik u helpen?