Vertaling Amazingfacts Studiegidsen

Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van de engelse studiegidsen van Amazingfacts hebben wij altijd gewenst deze krachtige, postmoderne studiegidsen ook in het nederlands beschikbaar te maken voor onze nederlandstalige vrienden. We hebben een overeenkomst bereikt met amazingfactsministry om hun set van 27 studiegidsen te vertalen naar het nederlands. Ons team ging meteen aan de slag met de vertaling en kon 8 maanden later de vertaling aanleveren. Deze hebben wij meteen online beschikbaar gemaakt op onze website, waar onze vrienden direct zijn begonnen om online te studeren. Men is er nogsteeds niet over uitgesproken, hoe dankbaar ze zijn om nu online toegang te hebben tot zo een geweldige, praktische, kleurrijke, to the point, postmoderne studiegids, in hun nederlandse taal. Dit is een grote hulp voor onze vrienden die de bijbel en de bijbel profetien beter wensen te verstaan.

Intussen zijn wij bezig de nederlandse tekst in de originele layout formaat te gieten, zodat deze hardcopy gedrukt kan worden. Vervolgens deze ook beschikbaar te stellen voor publiek. Zeker voor onze vrienden die graag hardcopy lezen en onthoud dat hardcopy’s niet kunnen worden gecensureerd.

 

De interrese voor de vertaalde studiegidsen is ook groot in Nederland en Belgie. De stichting Lightchanneltv Nederland heeft zich aangesloten om samen mee te helpen de nederlandse tekst in de originele layout formaat te gieten. Vervolgens zullen wij het printen en distribueren naar behoefte. Wij zijn hun zeer dankbaar voor hun helpende hand ons toegereikt. Wij hebben geen handen genoeg voor het vele werk en aanvragen die ons dagelijks overspoelen en hun aangeboden hulp is door ons ervaren als de hand van God ons toegereikt, Dankuwel Lightchanneltv Nederland, Gods rijkste zegen.

 

Doel 2024

Ons doel is om de hardcopy layoutfiles af te hebben in het 2e kwartaal van 2024, om vervolgens over te gaan tot hardcopy drukken en distribueren.

 

Hoe je erbij betrokken kan zijn

Zoals je ziet is dit werk bijna afgerondt, zodat onze vrienden nu ook kunnen beschikken over hardcopy studiemateriaal. Voelt je je geroepen en vraagt je jezelf af hoe je erbij betrokken kan zijn in dit werk? Dit is wat je kan doen:

  • Gebed, we hebben jou specifieke en aanhoudende gebeden nodig voor dit werk. We geloven in de kacht van gebed. Bid elke ochtend van 6.00-7.00 am uur, met ons mee voor dit project
  • Persoonlijk, de grootste behoefte in Gods werk is voor toegewijde mensen als jij. Geef je op als vrijwillger! Ik wil Vrijwilliger worden
  • Financieel, ook al kan je niet persoonlijk erbij betrokken zijn in dit werk, je kan deel hebben aan dit werk door jouw financiele bijdrage. Het financieel doel om de printing kosten en distributie ten uitvoer te brengen is begroot op $ 6.000,-, Steun ons maandelijks of eenmalig. Ik wil Doneren

 

De Online Studiegidsen

Studeer de online studiegidsen en deel het met anderen:

Online Bijbelstudies: https://www.eennieuwestart.org/studiegidsen/

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.