Een Nieuwe Start Kidsclub

Een Nieuwe Start streeft ernaar jonge mensen te onderwijzen in ware educatie. Hen leren goede karakters te bouwen, kennis op te doen, vaardigheden leren om nuttig te zijn. We voeren diverse betekenisvolle projecten (weldadigheidsprojecten) met hun uit, zodoende hun klaar te stomen voor dienen op verschillende gebieden.

Een Nieuwe Start Kidsclub is een club die maandelijks christelijke en educatieve activiteiten organiseert, om uiteindelijk kinderen te helpen vormen en hun Jezus te laten leren kennen als hun beste vriend. Kidsclub Curaçao heeft al diverse activiteiten achter de rug. Creatief schilderen met Tante Kenia, Spelletjes van vroeger met meneer Boy, 100% Plantaardig leren koken en zeep maken met natuurlijke producten samen met tante Juli.

 Spelletjes van vroeger met meneer boy

 

 

Kindersabbat

Ook hebben we voor de kinderen, een kindersabbat. Een educatief en zeer leerrijk christelijk kinderprogramma die wij één keer in de maand live op sabbat middag houden. Op het platform Zoom ontmoeten we kinderen van rond de wereld. Wij hebben diverse programma’s al achter de rug die u terug kunt vinden op onze website en youtube kanaal voor kinderen

 

Doelen 2023

  • Kidsclub. Dit jaar gaan we wederom met onze kidsclub 1x per kwartaal een leuke leerrijke activiteit doen met kinderen. Uiteindelijk hun te helpen vormen en Jezus te leren kennen als hun beste vriend.
  • Kindersabbat. Ook kindersabbat zal 1x per kwartaal Live op sabbat middag gehouden worden via het platform Zoom. Zo ontmoeten we kinderen van rond de wereld.
  • Meer betekenisvolle projecten. Ook dit jaar zullen we ons inzetten met betekenisvolle missies waarvan onze kinderen dienstbaarheid leren.

 

Het financieel doel om de kidsclub activiteiten op Curaçao voort te zetten, de kindersabbat, meer weldadigheidsprojecten, is begroot op $ 1600,-, Steun ons maandelijks of eenmalig

 

Hoe je erbij betrokken kan zijn

Zoals u ziet is God ons werk voor onze kinderen aan het zegenen. Voel je je geroepen en vraagt je je zelf af hoe je erbij betrokken kan zijn in dit werk? Dit is wat je kan doen:

 

Kidsclub 

Kidsclub Curacao: https://www.eennieuwestartvoorkinderen.org/kids-club/

Kindersabbat: https://www.eennieuwestartvoorkinderen.org/kinder-sabbat/

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.