ENS Kids en Teens Club

Een Nieuwe Start streeft ernaar jonge mensen te onderwijzen in ware educatie. Hen leren goede karakters te bouwen, kennis op te doen, vaardigheden leren om nuttig te zijn. We voeren diverse betekenisvolle projecten (weldadigheidsprojecten) met hun uit, zodoende hun klaar te stomen voor dienen op verschillende gebieden.

Kinder & teens youtube video’s

We brengen video’s speciaal gemaakt voor kinderen uit, om hen te helpen tot dit doel

Kidsclub

Een Nieuwe Start Kidsclub is een club die maandelijks christelijke en educatieve activiteiten organiseert, om uiteindelijk kinderen te helpen vormen en hun Jezus te laten leren kennen als hun beste vriend. Kidsclub Curaçao heeft al diverse activiteiten achter de rug. Creatief schilderen met Tante Kenia, Spelletjes van vroeger met meneer Boy, 100% Plantaardig leren koken en zeep maken met natuurlijke producten samen met tante Juli.

 Spelletjes van vroeger met meneer boy

 

Kindersabbat

Ook hebben we voor de kinderen, een kindersabbat. Een educatief en zeer leerrijk christelijk kinderprogramma die wij één keer in de maand live op sabbat middag houden. Op het platform Zoom ontmoeten we kinderen van rond de wereld. Wij hebben diverse programma’s al achter de rug die u terug kunt vinden op onze website en youtube kanaal voor kinderen

 

Overige activiteiten

Activiteiten om andere kinderen blij te maken is ook onderdeel van onze nieuwe start voor kinderen o.a”

  • Kooklessen voor de kleuters op het Tirsho Martha collge te Buena vista. 

  • Kinderdagen. Voor de jongens van kinderoord Brakkeput hebben wij het iniatief van Jair verjaardagsviering aldaar gesteund, door spelletjes van vroeger met de kinderen te spelen. Waarna ze konden gaan genieten van lekker taart, snacks en drank die Jair had meegenomen.  

 

 

  • Gezondheids presentaties op scholen, speelscholen en vakantieplannen en meer…

ENS Teensclub

Ook zijn wij in het laaste kwartaal van 2023 met een teensclub gestart. De eerste activiteit was 100% plantaardig kooklessen. Tieners tussen de 11 en 16 jaar leerden 100% plantaardige voor-, hoofd-, en nagerechten zelf maken, want dat is wat elke tiener moet kunnen. Vele ouders grepen deze kans aan. Ook omdat misschien spoedig hun kinderen overzees een studie moeten gaan volgen, waar ze vaak geheel zelfstandig moet en gaan wonen en gezond koken gedurende zijn/haar studie essentieel is.

We gaan door met teensclub activiteiten organiseren om tieners Jezus te leren kennen als hun beste vriend.

 

Doelen 2024

  • Kids & Teensclub. Dit jaar gaan we voort met onze kids & Teensclub 1x per kwartaal een leuke leerrijke activiteit doen met kinderen en Teens. Uiteindelijk hun te helpen vormen en Jezus te leren kennen als hun beste vriend.
  • Educatieve video’s. kinderen en teens zullen we blijven produceren die kinderen die niet mee kunnen doen met onze kids & teensclub activiteiten toch bereikt worde rond de wereld.
  • Meer betekenisvolle projecten. Ook dit jaar zullen we ons inzetten met betekenisvolle missies waarvan onze kinderen dienstbaarheid leren.

 

Hoe je erbij betrokken kan zijn

Zoals u ziet is God ons werk, om kinderen te helpen tot een nieuwe start, aan het zegenen. Voel je je geroepen en vraagt je je zelf af hoe je erbij betrokken kan zijn in dit werk? Dit is wat je kan doen:

  • Gebed, we hebben jou specifieke en aanhoudende gebeden nodig voor dit werk. We geloven in de kacht van gebed. Bid elke ochtend van 6.00-7.00 am uur, met ons mee voor dit project
  • Persoonlijk, de grootste behoefte in Gods werk is voor toegewijde mensen als jij. Geef je op als vrijwillger! Ik wil Vrijwilliger worden
  • Financieel, ook al kan je niet persoonlijk erbij betrokken zijn in dit werk, je kan deel hebben aan dit werk door jouw financiele bijdrage. Het financieel doel om de kidsclub en kindersabbat activiteiten voorttezetten en meer liefdadigheidsprojecten te realiseren is begroot op $ 1600,-, Steun ons maandelijks of eenmalig. Ik wil Doneren

 

Webiste voor onze kinderen www.enskids.org 

Kidsclub Curacao: https://www.enskids.org/kids-club/

Kindersabbat: https://www.enskids.org/kinder-sabbat/

Teensclub Curacao: https://www.eennieuwestart.org/tieners/

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.