Een Nieuwe Start Kids

Een Nieuwe Start streeft ernaar jonge mensen te onderwijzen in ware educatie. Hen leren goede karakters te bouwen, kennis op te doen, vaardigheden leren om nuttig te zijn. We voeren diverse betekenisvolle projecten (weldadigheidsprojecten) met hun uit, zodoende hun klaar te stomen voor dienen op verschillende gebieden.

Kinder youtube video’s

We brengen video’s speciaal gemaakt voor kinderen uit, om hen te helpen tot dit doel

Kidsclub

Een Nieuwe Start Kidsclub is een club die maandelijks christelijke en educatieve activiteiten organiseert, om uiteindelijk kinderen te helpen vormen en hun Jezus te laten leren kennen als hun beste vriend. Kidsclub Curaçao heeft al diverse activiteiten achter de rug. Creatief schilderen met Tante Kenia, Spelletjes van vroeger met meneer Boy, 100% Plantaardig leren koken en zeep maken met natuurlijke producten samen met tante Juli.

 Spelletjes van vroeger met meneer boy

 

Kindersabbat

Ook hebben we voor de kinderen, een kindersabbat. Een educatief en zeer leerrijk christelijk kinderprogramma die wij één keer in de maand live op sabbat middag houden. Op het platform Zoom ontmoeten we kinderen van rond de wereld. Wij hebben diverse programma’s al achter de rug die u terug kunt vinden op onze website en youtube kanaal voor kinderen

 

Overige activiteiten

Activiteiten om andere kinderen blij te maken is ook onderdeel van onze nieuwe start voor kinderen o.a”

  • Kooklessen voor de kleuters op het Tirsho Martha collge te Buena vista. 

  • Kinderdagen. Voor de jongens van kinderoord Brakkeput hebben wij het iniatief van Jair verjaardagsviering aldaar gesteund, door spelletjes van vroeger met de kinderen te spelen. Waarna ze konden gaan genieten van lekker taart, snacks en drank die Jair had meegenomen.  

 

 

  • Gezondheids presentaties op scholen, speelscholen en vakantieplannen en meer…

 

Doelen 2023

  • Kidsclub. Dit jaar gaan we wederom met onze kidsclub 1x per kwartaal een leuke leerrijke activiteit doen met kinderen. Uiteindelijk hun te helpen vormen en Jezus te leren kennen als hun beste vriend.
  • Kindersabbat. Ook kindersabbat zal 1x per kwartaal Live op sabbat middag gehouden worden via het platform Zoom. Zo ontmoeten we kinderen van rond de wereld.
  • Meer betekenisvolle projecten. Ook dit jaar zullen we ons inzetten met betekenisvolle missies waarvan onze kinderen dienstbaarheid leren.

 

Hoe je erbij betrokken kan zijn

Zoals u ziet is God ons werk, om kinderen te helpen tot een nieuwe start, aan het zegenen. Voel je je geroepen en vraagt je je zelf af hoe je erbij betrokken kan zijn in dit werk? Dit is wat je kan doen:

  • Gebed, we hebben jou specifieke en aanhoudende gebeden nodig voor dit werk. We geloven in de kacht van gebed. Bid elke ochtend van 6.00-7.00 am uur, met ons mee voor dit project
  • Persoonlijk, de grootste behoefte in Gods werk is voor toegewijde mensen als jij. Geef je op als vrijwillger! Ik wil Vrijwilliger worden
  • Financieel, ook al kan je niet persoonlijk erbij betrokken zijn in dit werk, je kan deel hebben aan dit werk door jouw financiele bijdrage. Het financieel doel om de kidsclub en kindersabbat activiteiten voorttezetten en meer liefdadigheidsprojecten te realiseren is begroot op $ 1600,-, Steun ons maandelijks of eenmalig. Ik wil Doneren

 

Webiste voor onze kinderen www.enskids.org 

Kidsclub Curacao: https://www.enskids.org/kids-club/

Kindersabbat: https://www.enskids.org/kinder-sabbat/

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.