LEVENSSTIJLTEST

Ik eet tenminste 3 stukjes fruit elke dag

U kunt hier een simpele levenstijlstest doen, waarmee u uw huidige levenstijl kan evalueren. Na deze test zal u weten in hoeverre de gewoontes, die u nu praktiseerd en de manier hoe u leeft, uw gezondheid en verwachtingen van het leven positief beinvloeden of juist schade aanbrengen. Beantwoordt de vragen en nadat u alle vragen heeft beantwoordt zal uw resultaat volgen. Succes!

U kunt deze test zo vaak  herhalen als gewenst, gedurende het proces tot een nieuwe start. Ga verder om uw body-mass index te berekenen, waterinname, Lichaamsgewicht en Eiwitinname.

Body mass index (BMI) calculator

require
require require

Your BMI is......

BMIClassification
less than 18.5:Underweight
18.5 - 24.9:Normal weight
25 - 29.9:Overweight
30 - 34.9:Class I Obese
35 - 39.9:Class II Obese
40 upwards:Class III Obese

Body-mass index (BMI) is een index die de verhouding tussen lengte en gewicht bij een persoon weergeeft. De BMI wordt veel gebruikt om een indicatie te krijgen of er sprake is van overgewicht of ondergewicht. De BMI heeft een goede correlatie met de hoeveelheid lichaamsvet. Na het berekenen van de gegeven gegevens, toont deze calculator u uw BMI-waarde met verschillende classificaties volgens de BMI.

als u een gezond BMI heeft, hou het zo. Als u BMI tegenvalt, stel het als een doel om vandaag al verandering hierin te brengen. Bedenk een gezond gewicht helpt u om de kans op ziekten te verkleinen. Het is bekend dat bij het toenemen van het gewicht ook de kans op ziekten toeneemt.
En dan moet u denken aan hart- en vaatziekten, verhoogd cholesterol gehalte, hoge bloeddruk, diabetes type II, artritis, sommige vormen van kanker en soms ook longproblemen. Uw gewicht is het resultaat van een aantal factoren. uw lengte, uw genen, uw metabolisme, uw gedrag en zeker ook uw omgeving.

Het hebben en onderhouden van een gezond gewicht heeft veel voordelen. u voelt zich lekkerder en hebt meer energie om meer te ondernemen. Het behoud van een gezond gewicht vereist balans. Een balans in wat u eet en wat u verbruikt door lichamelijke activiteiten.

Wateropname calculator

require
require require

you should drink ...... of water per day

Wilt u precies weten hoeveel water uw lichaam nodig heeft? Deze calculator toont u de exacte wateropname die u moet nemen. Vul dan de onderstaande velden in en bekijk uw resultaat.

Als u hieraan al voldoet, ga er mee door. Als u nog niet hieraan voldoet, stel het als een doel om vandaag al verandering hierin te brengen. Bedenk dat voldoende water inname is essentieel voor een goede gezondheid.

Lichaamsvet Calculator

require
require require
require  

Your body fat is ......

DescriptionWomenMen
Recommended amount:20-25%8-14%
Adults in United States, average :22-25%15-19%
Obese :30+%25+%

Het vetpercentage geeft aan hoeveel procent van jouw lichaam uit vet bestaat. Je vetpercentage meet zowel het zichtbare vet onder je huid als het vet rond je organen. Wat een gezond vetpercentage voor jou is, hangt onder andere af van je leeftijd: hoe ouder je bent, hoe hoger je vetpercentage mag zijn. Na het berekenen van de gegeven , toont deze calculator u uw Lichaamsvet-waarde met verschillende classificaties volgens de BMP.

Als u een gezond vetgehalte heeft, hou het zo. Als dat niet zo is, stel het als een doel om vandaag al verandering hierin te brengen. Bedenk een te hoog of te laag vetpercentage brengt gezondheidsrisico’s met zich mee.

Eiwitinname Calculator

require
age should be in 14 to 80 range
require require

You should take ...... of protein per day

De belangrijkste bestanddelen van voedingsmiddelen zijn eiwitten, vetten en koolhydraten. Deze componenten voorzien het lichaam van energie. Ongeveer 15% van alle energie (calorieën) die we uit voedingsmiddelen halen, is afkomstig van eiwitten. Wilt u precies weten hoeveel eiwitten uw lichaam nodig heeft? Deze calculator toont u de exacte eiwitinname die u zou moeten nemen. Vul dan de onderstaande velden in en bekijk uw resultaat.

Als u hieraan al voldoet, ga er mee door. Als u nog niet hieraan voldoet, stel het als een doel om vandaag al verandering hierin te brengen. Bedenk in eiwitten zitten aminozuren waar het lichaam niet buiten kan. Genoeg eiwit eten is dus belangrijk voor een goede gezondheid.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
Instagram
×

Chat met ons

Wij zullen binnenkort reageren.

× Hoe kan ik u helpen?