Ontdek  hoe u vandaag al controle kan nemen over u en uw geliefden hun gezondheid. Dit, door simpele stappen, stap voor stap te ondernemen, die voor iedereen werken. Krijg inzicht in de oorzaak van de veel voorkomende ziekten van onze tijd en ondek hoe de meeste van deze ziekten terug te draaien zijn. Kies voor een Nieuwe Start en Leer preventief leven… op tot een betere jou.

Kom naar een plek van genezing

 

Begin uw reis van genezing in één van onze prachtige locaties.

Klik hier om te registreren

Meer van wat u bezighoudt

In deze sectie schenken wij aandacht aan meer onderwerpen die u bezighouden en bieden u informatie aan die u zal helpen die Nieuwe Start te maken waarnaar u allang verlangt. Geïnteresseerd in meer Artikelen, video’s en/of Audio. Klik dan de Kijk, Luister en Lees knoppen hiernaast.

Veelgestelde Vragen

  • De dokter  heeft een fatale ziekte bij mij ontdekt. Kan een gezonde levenstijl beginnen, mij genezing brengen?

[expand title=”antwoord“]

We willen ten eerste onze medeleven tonen voor uw diagnose en willen u meteen geruststellen dat u door antwoord op deze vraag te zoeken ongeacht welke ziekte bij u is gecontstateerd, welke stadia waarin de ziekte zich tot nu toe heeft ontwikkeld, ongeacht uw huidige weerstand, u bent begonnen aan een belangerijke stap tot oplossing brengen in uw situatie.

 

Het is bewezen dat een gezonde levenstijl omhelsen vaak zeer preventief werkt, maar ook ziekte kan uitdrijven. Elk geval is apart en zou apart naar moeten worden gekeken. De oorzaak van de ziekte constateren is het eerste waarmee begonnen moet worden. Door de oorzaak te ontdekken en deze te verwijderen heeft u hiermee  automatisch de bron van ziekte verwijderd en kan verdere verzieking ophouden en kan aan genezing aandacht geschonken worden.

Een belangerijk faktor die volgt is dat in bijna alle gevallen telt, dat een verzuurd lichaam een goede omgeving biedt voor ontwikkelen van ziekte. Men kan door een gezondere levenstijl te beginnen verdere verzuring van het lichaam voorkomen. Dus het meteen overgaan tot een gezondere levenstijl helpt verdere vezuring van het lichaam per direkt stoppen. Uw bloed wordt weer gezond en uw lichaam zal hierop reageren. Want ziek bloed maakt het lichaam ziek, gezond bloed geeft leven.

 

 

In diverse gevalllen waar ziekte is geconstateerd is het noodzakelijk het gebruik van medicijnen niet uit te sluiten. Medicijn is een hulpmiddel om accuut iemand te helpen, maar het langtermijn doel is niet op het gebruik van medicijnen te blijven. Het lichaam moet haar normale functies weer gaan overnemen, waar mogelijk is. Parralel aan het gebruik van medicijnen kunnen er natuurgeneeswijzen (vast te stellen per geval) worden toegepast die deze overgang kunnen realiseren.

Op maat gesneden natuurlijke geneeswijzen toepassen (wat ook inhoudt een gezondere levenstijl) tot genezing, kan een grote bijdrage of zelfs de grootste bijdrage leveren om onstane ziekte terug te dringen en ruimte te maken voor genezing.

 

WAAR ER LEVEN IS, IS ER HOOP. In sommige gevallen is de ziekte zo ver ontwikkeld of van dien aard dat terugdringen onmogelijk lijkt, maar hoef nog niet het einde te betekenen, want we werken met een Geneesheer die elke ziekte kan uitdrijven. Of Hij anders beslist is per geval, maar een ding is zeker, dat Hij u mentale vrede kan schenken in welk vooruitzicht er ook bestaat. Velen  hebben hun leven gespaard en/ of mentale vrede ontvangen door deze oplossingen te omhelsen.

[/expand]


  • Is het gebruik van medicijnen af te raden?

[expand title=”antwoord“]

In diverse gevalllen waar ziekte is geconstateerd is het noodzakelijk het gebruik van medicijnen niet uit te sluiten. Medicijn is een hulpmiddel om accuut iemand te helpen, maar het langtermijn doel is niet op het gebruik van medicijnen te blijven. Het lichaam moet haar normale functies weer gaan overnemen, waar mogelijk is. Parralel aan het gebruik van medicijnen kunnen er per geval vasttestellen natuurgeneeswijzen (vast te stellen per geval) worden toegepast die deze overgang kunnen realiseren.

[/expand]


healthy_life_blog