Een prachtig christelijk familieprogrammering

Op 5 October 2019 vond samen met vrienden & genodigden de officiële inauguratie plaats van de Nieuwe Start ministrie. Het werd gevierd door een inzegening en lancering van stichtings website en socialmedia kanalen/pagina’s.

Vanaf de lancering van haar websites en social media platforms zenden wij een prachtig christelijk familieprogrammering over gezondheid, kookprogramma’s, programma’s voor kinderen, familieleven, mentale en spirituele programma’s uit via internet, maar ook publicaties, die hoop brengen aan nederlandstaligen wereldwijd.

ENS Teaser

Aparte website en youtube kanaal voor kinderen

Aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 lanceerde we een aparte website en youtube kanaal, voor onze kinderen. Onze kinderen konden nu de volle aandacht krijgen op hun eigen platform, speciaal bestemd voor hun.  Kindervriendelijk en aantrekkelijk. Wij geloven niet alleen dat onze kinderen de toekomst zijn van morgen, maar geven ook daadwerkelijk prioriteit hun te helpen met hun vormen voor de toekomst en Jezus te leren kennen als hun beste vriend.

Nu samen met die voor de volwassen, wordt het gehele jaar door, onze prachtige christelijke familie programmas, op beide platformen over gezondheid, kookprogrammas, programmas voor kinderen, familieleven, mentaal en spirituele programmas uitgezonden, via internet.

Kids Promo

Geografische ligging kijkers

De geografische ligging van onze kijkers na lancering was raak. Personen uit het nederlandsprekend gebied (Curaçao, Suriname, Nederland en Aruba) zoals verwacht bekijken onze programma’s.

Wij benadrukken dit ondanks het feit dat we nederlands gesproken videos produceren en het dus eigenlijk automatisch lijkt dat nederlandse personen het zullen bekijken. Maar het is belangerijk te noemen omdat dit de gebieden zijn waarop we ons richten.

 

Binnen het koninkrijk | Bestuurslagen | Politieke ambtsdragers    Nederlands in België | DialectloketBevolking | vzw Koksijde-Marowijne

In de onderstaande grafiek is af te lezen dat de Kijkcijfers uit Suriname de andere velden ver boven uit overstijgen. Dat is ook te merken aan de vele reacties die wij uit Suriname ontvangen. Maar ook de kijkcijfers in Nederland, zijn toegenomen. Dat is een mooie ontwikkeling want daar zit 70% van ons doelgroep en het was ons doel dit jaar om de kijkcijfers in Europa te verhogen.

Zendtijd Lokale Televisie in Suriname

Aan het begin van 2021 hebben wij het verzoek binnen gekregen, van Wabubosko tv 10.2 (WB tv), om onze programma’s op hun lokale televisie kanaal in Suriname uittezenden. We hebben dit verzoek met open armen ontvangen en onze programma’s waren het hele jaar door ook te zien, op de lokale televisie in Suriname, op WB tv, kanaal 10.2. We willen Wabubosko tv hartelijk danken voor de zendtijd. Moge de Here jullie kanaal rijkelijk blijven zegenen.

Doelen 

Zo vrienden zoals u heeft gelezen, is God ons rijkelijk aan het zegenen, maar we zijn nog niet klaar want de Heer heeft nog een geweldig werk voor ons om te doen. We zullen voortzetten met de productie van onze christelijke familie programmering. Tegelijkertijd werken we aan de kwaliteit verbeteren en elementen implementeren die de kijkcijfers ook bij het europees publiek in Nederland en Belgie doen stijgen. Nederland alleen omvat ruim 70% van ons doelgroep. Dit media werk geniet onze hoogste prioriteit, omdat 90% van nederlandsprekenden wereldwijd gebruik maakt van internet en toegang heeft tot radio en televisie. Deze zijn daarom onze belangerijkste medium waar wij in contact kunnen komen met ons doelgroep en hun het evangelie boodschap kunnen brengen. Om dit doel te behalen hebben wij gepland:

  • Ruimere studio. Een van onze grootste behoeftes om dit te realiseren is, een ruimere studio hebben. Onze huidige studio is krap geworden en is beperkt om gewenste kwaliteit te behalen. Met een ruimere studio zullen ook de volgende zaken aandacht moeten krijgen:
    • Huidige studio apparatuur updaten.
    • Betere editing software aanschaffen.
    • Media team versterken.
    • Trainingen aan mediateam.
  • Zendtijd op lokale tv Suriname (voortzetten).

Raak betrokken

Als u mee wilt doen met dit “Een Nieuwe Start” mediaproject, kunt u een donatie doen of ons laten weten hoe u wilt helpen door ons een e-mail te sturen. Het kan ook als u wilt doneren voor “algemene kosten”, “waar dat het meest nodig is. Doneer

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
YouTube
YouTube
Instagram
×

Chat met ons

Wij zullen binnenkort reageren.

× Hoe kan ik u helpen?