Revelation: The Bride, the Beast & Babylon — Share This!

Deze krachtige documentaire onthult de verborgen geschiedenis van Rome voorafgaand aan de laatste gebeurtenissen van Bijbelse profetie.

Het meest mysterieuze en controversiële boek ter wereld wordt onthuld!

Geen enkel ander boek in de Bijbel is zo verkeerd begrepen… of verkeerd voorgesteld… dan Openbaring. Eeuwenlang hebben zijn mysterieuze symbolen en onheilspellende voorspellingen miljoenen mensen verbijsterd en tot wilde speculatie geleid.

Maar nu, naar de kern van het meest controversiële boek van de Bijbel, de verbluffende documentaire Openbaring: The Bride, the Beast & Babylon decodeert de visioenen van Openbaring 12 en 17 op een betrouwbare, bijbelgetrouwe manier. Ga op een oogverblindende reis door het hele christelijke tijdperk, waarbij je de sluier van de verborgen geschiedenis opzij trekt om de opkomst van Babylon, de vervolging van de bruid van Christus en de identiteit van het beest te onthullen.

Verbazingwekkend genoeg zijn de echte identiteiten achter deze symbolen gedurende het grootste deel van de christelijke geschiedenis bekend en begrepen door de grote leiders van ons geloof – leraren als Luther, Calvijn, Huss en vele anderen – maar in de afgelopen 250 jaar heeft deze informatie is grotendeels verloren gegaan.

Tot nu! Deze documentaire, gepresenteerd door Pastor Doug Batchelor van Amazing Facts op de televisie en Bible Answers Live op de radio, bevat ongelooflijke beelden van historische locaties in heel Europa en professionele heropvoeringen van grote evenementen. Het bevat ook boeiende interviews met gerespecteerde theologen en historici, waaronder: Susanna Elm, D.Phil., UC Berkeley; David Trim, Ph.D., Newbold College; Obery Hendricks, Jr., Ph.D., New York Theological Seminary; en vele anderen.

De belangrijkste inzichten die in deze lange documentaire worden onderzocht, zijn onder meer:
Het intense verleden en toekomst conflict tussen de grote spirituele machten
De betekenis van Jezus ‘leven, dood en opstanding in profetie
De vervolging van de vroege kerk en hoe deze overleefde
De impact van heidendom en andere religieuze filosofieën op het christelijk geloof
De donkere middeleeuwen en de opkomst van de Reformatie
Hoe onze huidige tijd past in de chronologie van Openbaring

Educatief en inspirerend, Openbaring: The Bride, the Beast & Babylon zal uw begrip van Bijbelse profetie volledig veranderen!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.