Technische Bijstand

Betekenisvolle projecten 

Wij worden steeds vaker benaderd om technische bijstand te verlenen in gevallen waar de nood hoog is, maar weinig of geen mogelijkheden zijn om opgelost te worden. Ons team beoordeeld elke aanvraag afzonderlijk als deze in aanmerking komt.

 

Vrijwilligers nodig

Wij hebben geen vast team die deze technische bijstand verleent en zijn zelfs aangewezen op vrijwilligers die zich beschikbaar stellen per project om deze uittevoeren.

Jong en oud doen mee

We betrekken jong en oud, volwassen en kinderen bij deze projecten zo leren zij dienstbaarheid en diverse vaardigheden die ze bij het uitvoeren van zulke projecten leren. En het meest onbetaalbare element is wat ze ervaren als ze zien dat ze iemand blij hebben gemaakt. Een ervaring die je niet kan kopen, je moet het zelfs meemaken. Zo vormen wij volwassenen, kinderen om nuttig zijn.

Wij hebben diverse projecten al achter de rug, de dankbare gezichten zijn ons nog vers in geheugen. Hieronder geven wij een korte weergave van elk succesvol afgerondt project.

#1 Adventschool Mahuma klaslokalen schilderen

De lokalen van adventschool Mahuma moesten voor de aanvang van het nieuwe schooljaar opgefrisd worden. Samen met vrienden/vrijwilligers van Een Nieuwe Start hebben wij onze technische bijstand gegeven om diverse klassen te schilderen, zodat de kinderen het nieuwe schooljaar in een frisse ruimte konden beginnen. 

#2 Woonhuis brand en waterschade Mahuma opgeschilderd

Een familie waarvan het huis van binnen helemaal was verbrand hebben wij samen met de leerkrachten van adventschool Mahuma en andere vrienden vrijwilligers weer helemaal opgeschilderd, als nieuw. Bekijk de Video hiernaast

#3 Speeltuin Adventkids installeren

Adventkids is de peuterschool van Adventschool op Bonam. Voor hun school hebben wij een speelset die ze gedoneerd hebben gekregen geinstalleerd.

#4 Adventschool Mahuma Overdekte geschilderd

Met de jeugd van Emmastad gemeente hebben wij in het kader van het jaarlijks terugkomend iniatief Curadoet, de overdekte van de Adventschool Mahuma een nieuwe verfbeurt gegeven.

Zoals u ziet zijn deze projekten een zegen geweest, voor honderden kinderen en enkele families. We willen bij de aanvragen die wij ontvangen graag helpen maar kunnen dat niet alleen en hebben jou nodig. Voel je je geroepen en vraagt je je zelf af hoe je erbij betrokken kan zijn in dit werk? Dit is wat je kan doen:

 

– Gebed, we hebben jou specifieke en aanhoudende gebeden nodig voor dit werk. We geloven in de kacht van gebed. Bid elke ochtend van 6.00-7.00 am uur, met ons mee voor dit project

-Persoonlijk, de grootste behoefte in Gods werk is voor toegewijde mensen als jij. Geef je op als vrijwillger! 

– Financieel, ook al kan je niet persoonlijk erbij betrokken zijn in dit werk, je kan deel hebben aan dit werk door jouw financiele bijdrage. Steun ons maandelijks of eenmalig. 

 

Ons leuk feit

U heeft vandaag de kracht om morgen te veranderen

Elke bijdrage die u doneert, hetzij als vrijwilliger of financieel. Helpt het afrondingswerk vorderen.