Over Ons

  • Home
  • Over Ons
Over Ons

Onze Visie

Een Nieuwe Start is een geregistreerde non-profitorganisatie in Curaçao (KvK nummer 150501) die ernaar streeft, nederlandstaligen wereldwijd de drie engelenboodschappen van Openbaring 14 te verkondigen en hun voor te bereiden op de spoedige wederkomst van Jezus Christus. 

Onze Missie

Op tot een beter jou!

Via Media, Onderwijs en Gezondheid voeren we veel dynamische outreaches uit. Met deze outreaches delen wij niet alleen het evangelie en transformeren levens, maar moedigen ook anderen aan, inspireren en rusten anderen toe om te helpen bij de opbouw van Gods koninkrijk in deze laatste dagen van geschiedenis van de aarde.

Media

Middels een prachtig christelijk familieprogrammering over gezondheid, kookprogramma’s, programma’s voor kinderen, familieleven, mentale en spirituele programma’s uitgezonden via internet en televisie, maar ook publicaties, brengen wij hoop aan nederlandstaligen wereldwijd.

Gezondheid

Gezondheid: We verzorgen voor kinderen en volwassenen presentaties over gezondheid, kooklessen, organiseren healthexpo’s, geven natuurlijke therapieën. We verschaffen levensveranderende informatie en begeleiding dat mensen in staat stelt betere beslissingen te nemen voor hun leven.

Educatie

Wij onderwijzen jonge mensen ware educatie. Leren hen goede karakters bouwen, kennis opdoen, vaardigheden om nuttig te zijn en voeren diverse betekenisvolle missies (projecten) met hun uit, zodoende hun klaar te stomen voor dienen op verschillende gebieden.

Gevangenis Ministerie

onge mensen achter tralies zijn allemaal geliefd bij God en verdienen onze aandacht. Er is altijd hoop. Samen streven we ernaar deze gebroken levens en situaties te herstellen. Elke week draaien wij een programma in Jeugd penitentiaire inrichting op Curacao, waar wij jonge mensen die misdaden hebben gepleegd helpen een nieuwe start te maken.

Opwekking

Door inspirerende reportages, presentaties en boodschappen, bedient Een Nieuwe Start de christelijke kerk met programma’s die zijn ontworpen om Gods volk nieuw leven in te blazen om in vuur en vlam te staan ​​voor het evangelie en de evangelisatie.

Wereldwijde evangelisatie:

We zijn gevestigt op het schitterend eiland van Curaçao, waar tot nu toe alle persoonlijke diensten zich concentreren. Intussen zijn wij begonnen met het opzetten van een overzeese vestiging in het mooi tropisch land Suriname, waar wij spoedig ook persoonlijke diensten gaan aanbieden.

Onze vrijwilligers

Ontmoet ons team

Dit zijn enkelen van ons toegewijd team die zich onvermoeit inzet voor onze missie. We  nodigen u uit als vrijwilliger betrokken te raken in onze missie.

Orveo Zschüschen

Eunice Zschüschen

Liandra Mattheeuw