Plant-based Catering

We zijn al jaren actief via onze plant-based catering mensen gezonder eten aan te bieden, gezondheidspresentaties laten genieten en leren wij volwassenen, maar ook kinderen gezonder koken, middels kooklessen. Hiermee dragen wij bij aan een gezondere samenleving en geven wij handen en voeten aan de gezondheidsboodschap.

 

 

Honderden heerlijke en gezonde 100% plantaardige maaltijden

Jaarlijks serveren wij honderden heerlijke en gezonde maaltijden, snacks, gebak, nagerechten en dranken, via onze catering aan de gemeenschap van Curacao, bij diverse gelegenheden, vergaderingen, etc. 

Tevreden contacten

We ervaren tevreden en groeiende contacten. Mensen zijn vaak verstelt dat 100% plantaardig eten zo heerlijk kan smaken, ook collega’s en familieleden van onze klanten die vaak willen proeven hoe het smaakt, zien we onze klanten worden. Alle eer aan God hiervoor. Maar ook dank aan inzet en talent van onze top chefs. Die zich door God laten inspireren en leiden en zich onvermoeit inzetten, zichzelf onderwijzen steeds nieuwe gerechten te creeren. 

Tientallen 100% Plantaardige Kooklessen aan volwassenen en kinderen

 

Wij verzorgen regelmatig kooklessen om kinderen en volwassenen te helpen gezond, heerlijk maar toch economisch te koken. Jaarlijks helpen wij tientallen kinderen en volwassenen gezonder te koken.

Honderden ontvangen onderricht d.m.v onze gezondheidspresentaties

We worden vaker uitgenodigt om gezondheids presentaties te geven. Voor grote groepen, kleine groepen, voor kinderen, op scholen, op de radio. Zo delen wij jaarlijks met honderden mensen levens reddende informatie m.b.t hun gezondheid. 

Gezondheidsbeursen & markten

We doen ook regelmatig mee aan gezondheids beurzen, markten. 

Workshops “Eigen zeep Maken” met natuurlijke producten

Gezondheid is niet alleen wat je in je lichaam zet maar ook wat je op je lichaam zet. Daarom geven wij ook andere toepasselijke workshop die in die in verband staan met gezonder leven. Workshops “Eigen zeep Maken” met natuurlijke producten voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Zoals u ziet bereiken wij jaarlijks honderden volwassenen en kinderen met een gezondere levenstijl aanleren. Gods zegen zien wij rusten op dit werk en de contacten gemaakt leiden vaak naar relaties waarin wij het eeuwig evangelie aan deze volwassenen en kinderen kunnen brengen. Voel je je geroepen en vraagt je je zelf af hoe je erbij betrokken kan zijn in dit werk? Dit is wat je kan doen:

 

– Gebed, we hebben jou specifieke en aanhoudende gebeden nodig voor dit werk. We geloven in de kacht van gebed. Bid elke ochtend van 6.00-7.00 am uur, met ons mee voor dit project

-Persoonlijk, de grootste behoefte in Gods werk is voor toegewijde mensen als jij. Geef je op als vrijwillger! 

– Financieel, ook al kan je niet persoonlijk erbij betrokken zijn in dit werk, je kan deel hebben aan dit werk door jouw financiele bijdrage. Het financieel doel om dit werk steeds beter uittevoeren is begroot op $ 9.500,-, Steun ons maandelijks of eenmalig. 


Ons leuk feit

U heeft vandaag de kracht om morgen te veranderen

Elke bijdrage die u doneert, hetzij als vrijwilliger of financieel. Helpt het afrondingswerk vorderen.