Prison Ministrie Curacao

Jonge mensen achter tralies zijn allemaal geliefd bij God en verdienen onze aandacht. Er is altijd hoop. Samen streven we ernaar deze gebroken levens en situaties te herstellen. Elke week draaien wij een programma in Jeugd penitentiaire inrichting op Curacao, waar wij jonge mensen die misdaden hebben gepleegd helpen een nieuwe start te maken.

 

Doelen 2023

  • Spirituele begeleiding. Elke maandag gaat ons team ook dit jaar naar de jongeren gevangenis om Onze bijdrage te blijven leveren om de jonge gevangen te helpen een nieuwe start te maken.
  • Voor elke gevangene een bijbel steeds als er een nieuwe jongere komt vast te zitten in de gevangenis, zien we dat ze geen bijbel hebben. Wij hebben de gelegenheid elke maandag een uurtje hun geestelijke begeleiding te geven. Maar als de jongere in bezit is van een bijbel kan deze zelf verder geleid door de geest veel leren door te lezen. Het is vaak daar in de gevangenis dat ze God een kans geven tot hun te spreken. Daarom willen wij dit jaar wederom ervoor zorg dragen dat elke jonge gevangene een bijbel in bezit heeft.

Het financieel doel om de jonge gevangenen van bijbels te voorzien en materialen voor de activiteiten die wij houden aan te schaffen is begroot op $ 500,- Steun ons maandelijks of eenmalig

 

Hoe je erbij betrokken kan zijn

God is ons goed aan het gebruiken in de jongeren gevangenis. Voel je je geroepen en vraagt je je zelf af hoe je erbij betrokken kan zijn in dit werk? Dit is wat je kan doen:

  • Gebed, we hebben jou specifieke en aanhoudende gebeden nodig voor dit werk. We geloven in de kacht van gebed.
  • Persoonlijk, de grootste behoefte in Gods werk is voor toegewijde mensen als jij. Geef je op als vrijwillger!
  • Financieel, ook al kan je niet persoonlijk erbij betrokken zijn in dit werk, je kan deel hebben aan dit werk door jouw financiele bijdrage.

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.