Een prachtig christelijk familieprogrammering

Op 5 October 2019 vond samen met vrienden & genodigden de officiële inauguratie plaats van de Nieuwe Start ministrie. Het werd gevierd door een inzegening en lancering van stichtings website en socialmedia kanalen/pagina’s.

Vanaf de lancering van haar websites en social media platforms zenden wij een prachtig christelijk familieprogrammering over gezondheid, kookprogramma’s, programma’s voor kinderen, familieleven, mentale en spirituele programma’s uit via internet, maar ook publicaties, die hoop brengen aan nederlandstaligen wereldwijd.

 

Aparte website en youtube kanaal voor kinderen

Aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 lanceerde een nieuwe start een aparte website en youtube kanaal, voor onze kinderen. Onze kinderen konden nu de volle aandacht krijgen op hun eigen platform, speciaal bestemd voor hun, kindervriendelijk en aantrekkelijk. Wij geloven niet alleen dat onze kinderen de toekomst zijn van morgen, maar geven ook daadwerkelijk prioriteit hun te helpen met hun vormen voor de toekomst en Jezus te leren kennen als hun beste vriend.

Nu samen met die voor de volwassen, wordt het gehele jaar door, onze prachtige christelijke familie programmas, op beide platformen over gezondheid, kookprogrammas, programmas voor kinderen, familieleven, mentaal en spirituele programmas uitgezonden, via internet.

Geografische ligging kijkers

De geografische ligging van de kijkers van onze programma’s, zijn personen uit het nederlandsprekend gebied van Curaçao, Suriname, Nederland en Aruba. Welke ook deel zijn van de doelgroep waarop we ons richten.

Zendtijd Lokale Televisie in Suriname

Aan het begin van 2021 hebben wij het verzoek ontvangen, van Wabubosko tv 10.2 (WB tv), om onze programma’s op hun televisie kanaal in Suriname uittezenden. We hebben dit verzoek met open armen ontvangen en onze programma’s waren vanaf toen ook te zien, op de lokale televisie in Suriname, op WB tv, kanaal 10.2. We willen Wabubosko tv hartelijk danken voor de zendtijd. Moge de Here jullie kanaal rijkelijk blijven zegenen.

Reacties 

De vele reacties die wij uit Suriname kregen waren verrassend. De kijkcijfers uit Suriname staken ook dit jaar ver boven de andere velden uit. Maar ook de kijkcijfers in Nederland, zijn toegenomen. Dat is een mooie ontwikkeling want daar zit 70% van ons doelgroep en het is ons doel om de kijkcijfers in Europa te verhogen. Diverse mensen nemen contact met ons op naar aanleiding van onze broadcasting.

 

Radioprogramma’s
We zijn in diverse radioprogramma’s uitgenodigd, om te praten over diverse thema’s over gezondheid en gezonde levensstijl

Doelen christelijke familie programmering 2024

Hieronder ziet u een overzicht van de doelen welke nu aan gewerkt worden m.b.t ons christelijke familie programmering:

1. De productie van onze christelijke familie programmering voortzetten.

De kwaliteit verbeteren en elementen implementeren die de kijkcijfers ook bij het europees publiek in Nederland en Belgie doen stijgen. Nederland alleen omvat ruim 70% van ons doelgroep. Dit media werk geniet onze hoogste prioriteit, omdat 90% van nederlandsprekenden wereldwijd gebruik maakt van internet en toegang heeft tot radio en televisie. Deze zijn daarom onze belangerijkste medium waar wij in contact kunnen komen met ons doelgroep en hun het evangelie boodschap kunnen brengen.

2. Ruimere studio.

Een van onze grootste behoeftes om dit te realiseren is, een ruimere studio hebben. Onze huidige studio is krap geworden en is beperkt om gewenste kwaliteit te behalen. Met een ruimere studio zullen ook de volgende zaken aandacht moeten krijgen:

  • Huidige studio apparatuur updaten
  • Betere editing software aanschaffen
  • Media team versterken
  • Trainingen aan mediateam

 

3. Zendtijd op lokale tv Suriname.

Onze programma’s zijn op de lokale televisie in Suriname te zien en we zetten hiermee voort.

4. Inspirerende reportages, presentaties en boodschappen voor christelijke kerk

Onze opgenomen  inspirerende reportages, presentaties en boodschappen zullen wij online delen. Deze moeten de christelijke kerk bedienen en zijn ontworpen om Gods volk nieuw leven in te blazen om in vuur en vlam te staan ​​voor het evangelie en de evangelisatie.

 

Hoe je erbij betrokken kan zijn

Zoals u ziet is God ons media werk aan het zegenen. Voel je je geroepen en vraagt je je zelf af hoe je erbij betrokken kan zijn in dit werk? Dit is wat je kan doen:

 • Gebed, we hebben jou specifieke en aanhoudende gebeden nodig voor dit werk. We geloven in de kacht van gebed. Bid elke ochtend van 6.00-7.00 am uur, met ons mee voor dit project
 • Persoonlijk, de grootste behoefte in Gods werk is voor toegewijde mensen als jij. Geef je op als vrijwillger! Ik wil Vrijwilliger worden
 • Financieel, ook al kan je niet persoonlijk erbij betrokken zijn in dit werk, je kan deel hebben aan dit werk door jouw financiele bijdrage. Het financieel doel om de media plannen ten uitvoer te brengen is begroot op $ 6.273,-, Steun ons maandelijks of eenmalig. Ik wil Doneren

 

Onze  Websites & Socialmedia Kanalen

 

Bezoek en deel onze websites en socialmedia kanalen en pagina’s met anderen:

Main website: https://www.eennieuwestart.org/

Kids webiste: https://www.enskids.org/

Youtubekanaal: https://www.youtube.com/channel/UCQIRcPYL-yicAkHLSealjRw

Kids youtubekanaal: https://www.youtube.com/channel/UCadFet6Z7qKjHnhs3dVPdZw

Facebookpagina: https://www.facebook.com/Eennieuwestart

Instagram: https://www.instagram.com/eennieuwestart_stichting/

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.