[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” css=”.vc_custom_1538083014045{padding-top: 65px !important;padding-bottom: 65px !important;background-image: url(http://www.eennieuwestart.org/wp-content/uploads/2018/09/iStock-854626012.jpg?id=468) !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”4/6″ css=”.vc_custom_1537988321568{padding-top: 35px !important;padding-right: 35px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 35px !important;background-color: #ededed !important;}”][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]

Disclaimer (Aansprakelijkheid)

 

De website van Een nieuwe start is met grote zorg samengesteld. Desondanks bevelen wij u aan dat u een zorgverlener raadpleegt voordat u natuurlijke gezondheidsproducten neemt of uw gebruik van medicijnen staakt / wijzigt. Raadpleeg bij vermoedelijke of bekende ziekten of gezondheidsproblemen altijd een arts of een andere zorgverlener voordat u natuurlijke gezondheidsproducten koopt of gebruikt.

De producten die Een nieuwe start in onze winkels of op onze site aanbiedt, worden niet aangeboden als een behandeling of remedie voor een medische aandoening, maar alleen als voedingsondersteuning voor het algemene welzijn van onze klanten. De informatie op de site wordt vaak verstrekt in samengevatte of geaggregeerde vorm en kan niet worden opgevat als medisch advies.

 

Aan de gegevens, zoals die op deze website worden weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. De op deze website opgenomen informatie is niet bedoeld als medisch advies en kan derhalve niet als vervanging dienen voor het advies van een zorgverlener, van bijvoorbeeld een arts of apotheker noch als vervanging voor enige informatie in of op een productetiket of verpakking.

 

Een nieuwe start is niet verantwoordelijk voor het misbruik en / of misbruik van producten die worden verkocht als gevolg van het gebruik van de website door de consument, noch is Een nieuwe start verantwoordelijk voor eventuele problemen of moeilijkheden die kunnen ontstaan door het gebruik van producten die op de site worden verkocht door de consument.

De gebruikers en klanten van de site die hun zorgverlener niet hebben geraadpleegd voorafgaand aan de aankoop en het daaropvolgende gebruik van een product, lopen het risico op nadelige effecten. Daarom dient deze disclaimer als kennisgeving aan de ontvanger dat hij of zij vrij is om medische hulp, advies, behandeling en diagnose te vragen aan een bevoegd medisch personeel.

Deze site bevat links/informatie naar/van andere internetsites. De oprichters van Een nieuwe start kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”65px”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]