Over ons

 

Een Nieuwe Start is een geregistreerde non-profitorganisatie in Curaçao (KvK nummer 150501) die toegewijd is, nederlandstaligen wereldwijd de drie engelenboodschappen van Openbaring 14 te verkondigen en het vervullen van de grote opdracht van Jezus Christus. Via Media, Onderwijs en Gezondheid voeren we veel dynamische outreaches uit:

 

Media: Middels een prachtig christelijk familieprogrammering over gezondheid, kookprogramma’s, programma’s voor kinderen, familieleven, mentale en spirituele programma’s uitgezonden via internet en televisie, maar ook publicaties, brengen wij hoop aan nederlandstaligen wereldwijd.

 

Gezondheid: We verzorgen voor kinderen en volwassenen presentaties over gezondheid, kooklessen, organiseren healthexpo’s, geven natuurlijke therapieën. We verschaffen levensveranderende informatie en begeleiding dat mensen in staat stelt betere beslissingen te nemen voor hun leven.

 

Educatie: Wij onderwijzen jonge mensen ware educatie. Leren hen goede karakters bouwen, kennis opdoen, vaardigheden om nuttig te zijn en voeren diverse betekenisvolle missies (projecten) met hun uit, zodoende hun klaar te stomen voor dienen op verschillende gebieden.

 

Prison ministrie: Jonge mensen achter tralies zijn allemaal geliefd bij God en verdienen onze aandacht. Er is altijd hoop. Samen streven we ernaar deze gebroken levens en situaties te herstellen. Elke week draaien wij een programma in Jeugd penitentiaire inrichting op Curacao, waar wij jonge mensen die misdaden hebben gepleegd helpen een nieuwe start te maken.

 

Opwekking: Door inspirerende reportages, presentaties en boodschappen, bedient Een Nieuwe Start de christelijke kerk met programma’s die zijn ontworpen om Gods volk nieuw leven in te blazen om in vuur en vlam te staan ​​voor het evangelie en de evangelisatie.

 

Wereldwijde evangelisatie: We zijn gevestigt op het schitterend eiland van Curaçao, waar tot nu toe alle persoonlijke diensten zich concentreren. Intussen zijn wij begonnen met het opzetten van een overzeese vestiging in het mooi tropisch land Suriname, waar wij spoedig ook persoonlijke diensten gaan aanbieden.

 

Met deze outreaches delen wij niet alleen het evangelie en transformeren levens, maar moedigen ook anderen aan, inspireren en rusten anderen toe om te helpen bij de opbouw van Gods koninkrijk in deze laatste dagen van geschiedenis van de aarde.

 

We  nodigen u uit om betrokken te raken bij deze dynamische outreaches (geef je op als vrijwilliger) en moedigen u ook aan om onze vele eye-opening video’s te bekijken die beschikbaar zijn via onze kanalen en websites. Onze inspirerende reportages, boodschappen, enz… die de manier waarop u nu denkt totaal zullen veranderen, op tot een beter jou!

 

Onthoud alsublieft dat Een Nieuwe Start een op geloof gebaseerde bediening is, de financiering van de Stichting vindt plaats door o.a. eigen opbrengsten van ontplooide activiteiten, maar is verder volledig afhankelijk van God om door mensen zoals u te werken, om deze dynamische outreaches gefinancieerd te houden. Met uw schenkingen en donaties helpt u Gods werk vooruit gaan.

Projecten

Ook nodigen wij u uit om onze pagina te bezoeken, waar wij een overzicht geven van een aantal projecten die uitgevoerd worden op Curaçao en in Suriname.

Wat wij geloven

 

Wij geloven dat de Bijbel het geïnspireerde Woord van God is en nuttig is voor correctie, terechtwijzing en instructie in rechtvaardigheid. (Zie 2 Timoteüs 3:16.) Daarom ligt de Bijbel ten grondslag in alles wat we onderwijzen en doen.

 

Wij geloven dat profetie onthult dat Jezus spoedig terug komt (Zie Matteüs 24: 32-51.) en dat deze grote gebeurtenis “de ware nieuwe start” zal kenmerken van de gevallen mensheid. Het is daarom onze roeping om naast het begeleiden van mensen tot een nieuwe start, in hun dagelijks leven, hier op aarde op tot een betere Jou! Hen ook voortebereiden op die “ware nieuwe start” die zal volgen als Jezus zijn eeuwig koningkrijk zal stichten.

 

Voor meer informatie over Een Nieuwe Start kunt u contact met ons opnemen